torsdag, 17 augusti 2017
Thomas Knutsson

Thomas Knutsson

Sture Lindström har avlidit

Publicerad i Mellan tävlingsdag
fredag, 04 augusti 2017 09:41

Mantorps förste proffstränare Sture Lindström har gått bort efter en tids sjukdom. Sture, som fyllde 80 år i våras, avled i onsdags 2 augusti.

Sture Lindström var Mantorps första och enda proffstränare premiäråret 1965. Sture kom från Skellefteå där han varit proffs sedan 1960 och tampats med bl a Stig Lindmark och Gustaf Hallén.
1
Joakim Wallin ställde kosan till Axevalla under tisdagslunchen. Anledningen till resan var att en lämplig uppgift hittats för Global Signature. Spårtrappan placerade Signaturen på startspåret längst ut på startbilsvingen men det visade sig inte spela den minsta roll. Via tredjespår runt större delen av första kurvan lät körande Kim Eriksson knappe...
1

Midsommarmarknad på Mantorptravet

Publicerad i Mellan tävlingsdag
tisdag, 20 juni 2017 09:35
Mantorptravet används inte bara för travtävlingar. De stora områdena och parkeringsmöjligheterna är idealiska även för bl a marknader.
Bilden ovan är från marknaden midsommarhelgen i fjol.

På Midsommardagen i år arrangerar MCV Blåklinten en veteranmarknad för MC, moped och bildelar samt övrigt som tillhör hobbyn.
Marknaden pågå...
1

Ny toppinsats av Oasis Bi

Publicerad i Mellan tävlingsdag
måndag, 19 juni 2017 09:28
Oasis Bi presterade något under sin normala standard vid ett par tillfällen i början av året. Nu är nioåringen dock tillbaka i gammalt gott slag igen.
I Jämtlands Stora Pris förra lördagen var han fyra i mål (med Erik Adielsson i sulkyn) med gott om krafter kvar. Nu i lördags var han tvåa bakom Propulsion i Norrbottens Stora Pris i Boden.
1

V75 lördag 3 juni - Bra att veta!

Publicerad i Före tävlingsdag
fredag, 02 juni 2017 15:35
Välkommen till Mantorptravet! V75 med jackpot lördag 3 juni Mantorptravets största tävlingsdag på Mantorptravet står för dörren. Pingstaftonens V75-dag kryddas med en jackpot vilken innebär att en ensam vinnare beräknas kunna kvittera ut ca 40 miljoner kronor. V75-omgången innehå...
1

Kim Eriksson show i Orebro Intn'l

Publicerad i Mellan tävlingsdag
måndag, 08 maj 2017 09:18
Kim Eriksson tog sin hittills största seger i karriären då han i lördags lotsade Robert Berghs Balfour till seger i styrkeprovet Orebro Intn'l. Och som han gjorde det!
Det handlade om den sista V75-avdelningen i det drygt tre varv långa loppet med ett förstapris på 400.000 kr.
Kim och Balfour hade 40 ...
1

De ersätter Petter på måndag!

Publicerad i Mellan tävlingsdag
fredag, 05 maj 2017 09:40
Petter Karlsson blev ju skadad i samband med en olycka på Visby i tisdags. En olycka som kan innebära en konvalescens på uppåt två månader för Petter.
Naturligtvis kör han inte på Mantorp på måndag. Istället blir det dessa kuskar som ersätter:
Lopp 2 Rolles Dröm...
1

Fruktkaka och kaviar - vad månde bliva?

Publicerad i Mellan tävlingsdag
torsdag, 04 maj 2017 10:08
Nioåriga Fruitcake (e Juliano Star) har tävlat färdigt och blir avelssto.
- Ja, faktum är att hon betäcks idag torsdag med S.J.'s Caviar, säger Stefan Dahl som tränat det slitstarka stoet under hela tävlingskarriären.
- Hon klarar sig fortfarande bra i tävlingssammanhang och har varit pri...
1

Oasis till Norge på påskafton

Publicerad i Mellan tävlingsdag
fredag, 07 april 2017 10:23
Nästa start för Oasis Bi blir i Klosterskogen Grand Prix i Norge på påskafton 15 april. Det handlar om loppet han vunnit de båda gångerna han deltagit, 2014 och 2015. I fjol avstod man det loppet helt. Då passade Quick Fix och Adrian Kolgjini på att lägga beslag på förstapriset.
Ste...
1

Globalens Signatur på segerchecken?

Publicerad i Mellan tävlingsdag
torsdag, 23 mars 2017 14:16
Joakim Wallin hade en stark andra halva av fjolåret. Trenden för stallet är klart positiv och en av orsakerna stavas naturligtvis Global Signature. Sedan V75-segern i december har dock marginalerna inte varit på hans sida då han suttit fast med krafter kvar i två påföljande V75-starter.
- Formen &a...
1

Annons - Sponsorer

Instagram galleri - Snapshots

Våra sponsorer

forsbergs.jpgil_recyckling.jpgostkustens.jpgrich_port.jpgvallagruppen.jpgforsbergs.jpgil_recyckling.jpgostkustens.jpgrich_port.jpgvallagruppen.jpg