tisdag, 23 januari 2018

Ny toppinsats av Oasis Bi

Skrivet av  Publicerad i Mellan tävlingsdag måndag, 19 juni 2017 09:28
Betygsätt den här artikeln
(1 Rösta)
Propulsion och Örjan Khilström (i mitten av bilden) tar sin andra raka seger i Norrbottens Stora Pris. Invändigt störtdyker Oasis Bi och Kim Eriksson till andraplatsen. Propulsion och Örjan Khilström (i mitten av bilden) tar sin andra raka seger i Norrbottens Stora Pris. Invändigt störtdyker Oasis Bi och Kim Eriksson till andraplatsen.

Oasis Bi presterade något under sin normala standard vid ett par tillfällen i början av året. Nu är nioåringen dock tillbaka i gammalt gott slag igen.
I Jämtlands Stora Pris förra lördagen var han fyra i mål (med Erik Adielsson i sulkyn) med gott om krafter kvar. Nu i lördags var han tvåa bakom Propulsion i Norrbottens Stora Pris i Boden.

För första gången kördes Oasis i lördags av Mantorpskusken Kim Eriksson. Kim körde ett optimalt lopp och serverade Oasis exakt det löpningsförlopp han gillar: snabb start till ledning, släppa till en hård dragande Mosaique Face, ut i rygg på favoriten Propulsion i början av upploppet och sedan invändig lucka mitt på upploppet!
För ett ögonblick såg det ut som om Oasis skulle kunna hota Propulsion men denne sträckte på sig och Oasis fick nöja sig med en andraplats värd 400.000 kr. Såväl Propulsion som Oasis Bi noterade km-tiden 1.10,8a över 2140 meter.

Tränaren Stefan P Pettersson har alltså försatt sin krigare i toppform igen och det ser ut att bli en fortsatt fin sommar för Oasis.

Senast ändrad måndag, 19 juni 2017 09:33

Annons - Sponsorer

Instagram galleri - Snapshots

Våra sponsorer

ahmans.jpgexeo.jpgforsbergs.jpgostkustens.jpgvallagruppen.jpgahmans.jpgexeo.jpgforsbergs.jpgostkustens.jpgvallagruppen.jpg