lördag, 19 januari 2019

Kim Eriksson tillbaka med buller och bång

Skrivet av  Publicerad i Mellan tävlingsdag fredag, 05 januari 2018 08:57
Betygsätt den här artikeln
(2 röster)
Kramkalas. Igen. Kim Eriksson har vunnit många segrar med Sofia Aronsson-tränat. Kramkalas. Igen. Kim Eriksson har vunnit många segrar med Sofia Aronsson-tränat.

Kim Eriksson sticker inte under stol med att det var tre frustrerande veckor då han p g a en fraktur i handen tvingades avhålla sig från att köra häst.
- Underbart att vara tillbaka i tävlingssulkyn igen, säger Kim.
Direkt i första uppsittningen efter uppehållet, på Mantorp i tisdags, vann han med Per K Erikssons debutant Symphonic Isabella. På onsdagen blev det en V86-seger med Stefan P Petterssons Yankee Boy. Och på torsdagskvällen blev det två V64-segrar på Åby. Inte en dag utan seger alltså! Och i går t o m två.

Torsdagens vinnare var Sofia Aronssons Trilly of Nando (som för övrigt delägs av travkändisen Patric Skoglund och NHL-proffsen Filip Forsberg och Jack de la Rose) och Jari Vuorios Lucas Laday. I de förstnämnda fallet handlade det om en favoritseger medan den andra vinnaren delade ut 11 gånger pengarna som vinnare.

Annons - Sponsorer

Våra sponsorer

ahmans.jpgexeo.jpgforsbergs.jpgostkustens.jpgvallagruppen.jpgahmans.jpgexeo.jpgforsbergs.jpgostkustens.jpgvallagruppen.jpg