onsdag, 24 april 2019

Vi söker… Arenachef till Multiarena Mantorp, Mantorp travbana

Skrivet av  Publicerad i Om banan måndag, 05 mars 2018 09:54
Betygsätt den här artikeln
(2 röster)

Östergötlands Travsällskap, Mantorps travbana, söker arenachef
Mantorps travbana har påbörjat en utvecklingsresa där vi bl a breddar verksamheten för att möjliggöra träning och tävling inom all hästsport. Ridbanor för både hopp och dressyr håller på att anläggas. Islandshästoval och förlängning av den befintliga travovalen är några av de planerade nybyggnationerna. Multiarena Mantorp som är samlingsnamnet ska även vidareutvecklas till att bli ett nav inom hästnäringen och skapa näringskluster med inriktning teknik och häst. Vi söker nu en arenachef som ska ansvara för och driva utvecklingen av multiarenan, såväl ombyggnation av anläggningen, utvecklingen av näringsklustret som huvudansvarig för verksamheten på anläggningen.


I arbetsuppgifterna ingår att verkställa styrelsens långsiktiga mål för verksamheten vilket omfattar att underhålla strategiska affärsplaner, personalledning, budgetering och ekonomiuppföljning samt utveckling av travskolan och publikupplevelsen vid evenemang. Vidare ingår att bedriva en aktiv omvärldsspaning och anpassa verksamheten till nya trender och mönster samt bygga relationer med såväl offentliga aktörer som företag i regionen för att skapa nya affärsmöjligheter.


Din profil

Du är en person som trivs med både ett strategiskt och operativt ansvar, är prestigelös och jordnära och tar ett stort ansvar för helheten. För att lyckas i tjänsten behöver du ha stort eget driv, vara lösningsorienterad och brinna för att vidareutveckla såväl svensk travsport som övrig hästsport.


Du har dokumenterad erfarenhet och motiveras av att utveckla både verksamheten och affären i en miljö med många kontaktytor och hög grad av samverkan.


Du är van vid att initiera och leda projekt och du har viljan, drivet och förmågan att marknadsföra och vidareutveckla multiarenan på ett ekonomisk och kvalitetsmässigt hållbart sätt.


Du är en inspirerande och kommunikativ ledare med god förmåga att bygga, utveckla och engagera teams och individer. Du motiveras av att initiera och upprätthålla relationer med olika typer av intressenter, kunder, företag, organisationer och offentliga aktörer. Du har stor förmåga att ansvara för och driva projekt med tyngdpunkt på samverkan och kommunikation med många olika aktörer.


Du förväntas uttrycka dig väl i tal och skrift både på engelska och svenska.


Vi erbjuder

En verksamhet under förändring med en liten smidig organisation med stora möjligheter att påverka arbetssätt och arbetsuppgifter. Multiarenans huvuduppgift är även i framtiden att anordna träning och tävling med trav och för det finns mycket kunnig personal till ditt förfogande.


Mantorps travbana drivs, i likhet med alla landets travbanor, av en ideell förening bestående av ca 130 medlemmar. Till banan finns ett flertal intresseföreningar, bland annat landets tredje största hästägarförening. Mantorptravet genomför ca 32 tävlingsdagar per år samt driver en travskola på området. Idag har Mantorptravet 143 travlicensinnehavare varav 16 st proffstränare. Läs mer på www.mantorptravet.com


Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Thomas Knutsson, plats- och sportchef på telefon 0142-825 00 eller styrelseordförande Åsa Waern på telefon 070-4060969.


Ansökan med CV och personligt brev mejlas till info@mantorp.travsport.se senast 31 mars 2018.

Senast ändrad måndag, 05 mars 2018 10:33
Mer i denna kategori: « Kontakter - hitta till oss

Annons - Sponsorer

Våra sponsorer

ahmans.jpgexeo.jpgforsbergs.jpgostkustens.jpgvallagruppen.jpgahmans.jpgexeo.jpgforsbergs.jpgostkustens.jpgvallagruppen.jpg